BAŞKAN ERDEM’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Genel 09/04/2024 10:41

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Sevgili hemşehrilerimiz,

Ramazan Bayramı'nın tüm coşkusunu ve mutluluğunu yürekten hissediyor, sizlere en içten dileklerimle sesleniyorum.

Bu mübarek günler, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin, sevgi ve hoşgörüyü yeniden hatırlamanın, kardeşlik duygularımızı güçlendirmenin zamanıdır. İnsanlığın her daim ihtiyaç duyduğu barış ve huzur, bu mübarek bayram günlerinde daha da anlamlı hale gelir.

Bu bayramda, birbirimizin yanında olduğumuzu, sevinçlerimizi paylaşmanın, acılarımızı hafifletmenin önemini bir kez daha hatırlayalım. İhtiyaç sahiplerini unutmayarak, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzu canlı tutalım.

Belediyemiz olarak, her zaman olduğu gibi sizin huzurunuz ve refahınız için çalışmaya devam edeceğiz. Kentimizi daha yaşanabilir, daha güzel ve daha huzurlu bir yer haline getirmek için gayretlerimizi sürdüreceğiz.

Bu duygularla Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim.